Om os

Thorbjørn og Hjerte

Gådedesignere

Thorbjørn og Hjerte besluttede efter et trafikuheld i 2021 at lave deres helt egen gådevandring.

Med samlet 80+ Escape Rooms i baggagen, utallige teaterture (inklusiv en håndfuld gange i Secret Cinema i London), mystery walks, Exit-spil og en generel forkærlighed for skattejagter var sagen klar.

Thorbjørn og Hjerte kastede sig ud i at lave deres egen gådevandring, og en måned efter stod kassen klar, fyldt med oplevelser – og hjemmesiden gik i luften.

Thorbjørns analytiske sind, og Hjertes eventyrlige fortællehjerte og psykologiske baggrund giver den bedste ballast for at skabe gådevandringer til enhver begivenhed.

 

Vi elsker gåder, teater og historiefortællinger. Det er vores guld for enden af regnbuen; vores tryllestøv og vores enhjørning.
VISION

Vores vision er at give psykologisk underbygget stof til eftertanke i vores gådeoplevelser, og at lægge flere lag i historierne og instruktionerne – præcis som Disney i deres tegnefilm, hvilket er én af årsagerne til de både fungere for børn og voksne.

Vi ønsker at underholde, sammenholde og påholde med et stort udvalg af gådevandringer til enhver smag.

Vil vil…

Vil vil…

Vil vil…

Vil vil…

Vil vil…

Vil vil…

Vil vil…

Anmeldelser

"Vi prøvede Et Ægte Juleeventyr, og det var virkelig en dejlig familieoplevelse. Vi står på spring når der kommer nye gådevandringer fra Urbanaut."
Snorre Krogh
Far til Sander på 14 og Aske på 9
"Vi havde aldrig prøvet sådan en gådevandring før, men det samlede virkelig både børn og voksne - og nogle gange gav de voksne op på gåderne, men så kunne børnene løse dem! 5/5 kan virkelig anbefales."
Morten Wever
Far til Alberte på 11
"Det var virkelig en fed oplevelse - og der er enormt meget 'bang for the buck' i kassen. Men bliver helt wow'ed, og vores datter på 6 var helt med på gåderne og viste stolt vej til de næste poster :)"
Tine Skovgaard
Mor til Ellinor på 6
"Som alenemor var det dejligt at kunne give min datter en fysisk familieoplevelse og trække hende væk fra skærmen. Det var en rigtig dejlig tur, som vi stadig taler om."
Yulia
Mor til Ida på 9
Shopping Cart